0 Hozzászólás9 Perc


Fókuszban a gerincünk

Neked is fáj a derekad, a hátad vagy a nyakad? Igazából évek óta visszatérő a probléma, csak eddig mindig sikerült valahogy kipihenni?

0 Hozzászólás12 Perc


Szerelem a korona idején

„A szerelem az emberiség nagy, közös érzése, és bármi rossz, ami egy szerelemben történik, az a világ összes többi szerelmének is árt.”*

0 Hozzászólás5 Perc


A tolerancia nemzetközi napjának margójára

A tolerancia nemzetközi napja egy nemzetközileg megtartott ünnepnap, amelyet az UNESCO kezdeményezésére ünnepelnek 1996 óta minden évben, november 16-án.

0 Hozzászólás7 Perc


Légy olyan erős, mint a víz!

Ahogyan múlik az idő, közeledik a tanév vége és a korlátozások is lassan oldódnak. Talán azt is érezzük már, hogy hamarosan véget ér ez a kihívásokkal teli időszak.

0 Hozzászólás6 Perc


Mi ez az érzés?

Az elmúlt hetekben számos tanácsot olvashattunk arról, hogy mit kell tennünk annak érdekében, hogy könnyebben vészeljük át ezt az időszakot.

0 Hozzászólás6 Perc


Karantén-idő

Mostanában sokat hallhatunk és olvashatunk arról, hogy milyen fontos ebben az időszakban az öngondoskodás és a megfelelő én-idő, vagyis az önmagunkra szánt minőségi idő.

0 Hozzászólás6 Perc


Pandémia akadémia

Megnyugtató érzés volt ezeket a sorokat olvasi: mintha egy az egyben az én, és valószínűleg sokunk életéről írták volna.

0 Hozzászólás5 Perc


Nem mindennapi kríziseink – minden jó, ha a vége jó?

Az aktuális helyzetünk nem mindennapi, a mindennapjainkra azonban intenzív hatással van. Vajon hogyan lesz ennek vége? Vajon kivé és mivé válunk, ha ezen túl leszünk? Lehet ebből jól kijönni?

0 Hozzászólás3 Perc


A gyász az ár, amit meg kell fizetnünk azért, hogy volt merszünk szeretni

Egy szerettünk halálával bennünk is végleg megszakad valami. Visszafordíthatatlanul. Az, aki ennek az ellenkezőjét állítja, vagy nem élt még át valódi gyászt, vagy nem szeretne szembesülni ezzel a ténnyel.