Dr. Antal Kriszta


Dr. Antal Krisztina vagyok, táplálkozási tanácsadó és funkcionális táplálkozási terapeuta.

Szakmai életutam az egészségsport világa felől fordult a táplálkozástudomány felé.

2019-ben szereztem meg táplálkozási tanácsadói végzettségem, melyet étrendkiegészítési tanácsadói képzés követett, majd sporttáplálkozási tanácsadói képzés. 2022-ben Alkalmazott táplálkozási tanácsadói és Funkcionális táplálkozási terapeutai jogosítványt szereztem.

Mindezek mellett a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának szervezésében szereztem sportoktatói oklevelet testépítés-fitnesz szakirányon, és oktattam egészségsportot Pécsett. A töretlen tanulni vágyásnak köszönhetően a doktori címet a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem meg.

Párhuzamosan fenti tanulmányaimmal figyelmem egyre inkább a prevenció felé fordult, így laborlelet elemzői és hormonális táplálkozási tanácsadói képesítést szereztem.

Aktuális specifikációm a tipikusan nőket érintő hormonális hátterű egészségügyi kihívások (IR, PCOS, endometriózis, pajzsmirigy alulműködés és autoimmun pajzsmirigy gyulladás) étrendi megközelítése.

 

Célom, hogy a hozzám forduló egészségkeresőket egy olyan egyszerűen alkalmazható, személyre szabott táplálkozási rendszer ismereteivel lássam el, mellyel felvértezve és azt alkalmazva élethosszig tartó egészségjavulásra számíthatnak.

Alkalmazott keretmódszerem a makronutriens-számlálás módszere, melynek alapját az összkalória bevitelének, és az egyes makronutriensek (szénhidrátok, zsírok és fehérjék) pontosan meghatározott, és személyre szabott aránya adja. A módszer messzemenőkig alkalmas a testkompozíció kiszámítható és biztonságos menedzselésére, legyen az egyén célja akár fogyás, súlytartás, vagy hízás. Természetesen a fenti keretrendszeren belül van lehetőség az egyes egyéni egészségügyi kihívások, ételintoleranciák és ételallergiákra történő érdemi reagálásra is.

Az Aurora Medical gerincgyógyászati rendelő missziójához messzemenőkig kapcsolódva vallom azt én is, hogy az összedolgozó, együtt gondolkozó idegsebészeti társszakmák hozhatják el a gyors, és betegeink számára leghatékonyabb és legpáciensközpontúbb eredményeket.

Forduljon hozzám bizalommal, ha egy biztos tudással felvértezett empatikus szakember irányítására van szüksége életmódjának és étkezési szokásainak megváltoztatásában!


Vegye igénybe webkamerás távkonzultációnkat!

Időpontfoglalás