Borsos-Ragács Renáta

Elérhető szolgáltatások

  • Egyéni jóga
  • Relaxációs masszázsterápia

Borsos-Ragács Renáta vagyok, és 2008 óta foglalkozom a Pécsi Orvostudományi Egyetemen a rekreáció oktatásával, mely során személyes tapasztalataimat adom át a keleti orvoslás kultúrájáról és gyógymódjairól.

A keleti gyógyítás hatalmas utat tett meg az évezredek alatt, és a nyugati orvostudomány is egyre több elemét tartalmazza. Meggyőződésem az, hogy a test és a lélek szoros összefüggésben működik.

Célom a szorongás-, az álmatlanság-, a feszültség oldása, a pozitív gondolatok felszínre törésének segítése és az elme megnyugtatása.

Mint gyógymasszőr, a fizikai egészséget és a rehabilitációt is rendkívül fontosnak tartom.

A rekreáció, a jóga és a masszázs hármas ötvözete tökéletes módszer a testi- és lelki egészség kiegyensúlyozására.

KOMPLEX TERÁPIA A TESTI-LELKI EGYENSÚLY ÉRDEKÉBEN

A rehabilitáció két fontos eleme a relaxáció és a gyógymasszázs, melyek szoros kölcsönhatásban vannak egymással.

Az izmok relaxációja masszázzsal jótékonyan hat az idegrendszerre is. A stressz, a szorongás, a belső feszültség az izomzatot görcsössé és az ízületeket merevvé teszi. A relaxációs gyakorlatok megfelelő állapotot teremtenek arra, hogy a tüneteket okozó panaszok gyógymasszázzsal kezelhetők legyenek, és egy kipihent, felfrissült állapot legyen elérhető.

Ezt ötvözve a jóga nyújtó- és légzőgyakorlataival, egy még ellazultabb állapot érhető el, amely szintén támogatja a gyógymasszázs hatékonyságát.

A pozitív hatások közül a hátizomzat túlzott tónusának (derék-, hát- és nyakfájás) és az ízületek merevségének oldása, valamint a gerinc rugalmasságának növelése emelendő ki, illetve a hajszálerekben a véráramlás és a nyirokkeringés fokozása.

Az órámon a lelki- és testi erőnlét növelése, karbantartása jelenti a személyre szabott kezelés központi részét. A cél egy megújult állapot elérése a jó közérzet és az egészség érdekében, valamint, hogy derűs, pihent arccal távozzon mindenki a terápiáról.


Vegye igénybe webkamerás távkonzultációnkat!

Időpontfoglalás